Ecrin Su Çoban kimdir, aslen nereli? Discord olayıyla gündeme gelmişti! Ecrin Su Çoban kaç yaşında?

Ecrin Su Çoban kimdir, aslen nereli? Discord olayıyla gündeme gelmişti! Ecrin Su Çoban kaç yaşında?
Fenomen Ecrin Su Çoban'ın hayatı, Discord olayıyla gündeme gelmesinin ardından merak edildi. Çoban'ın depremzedelerle dalga geçtiği, nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı gibi iddialar ortaya atıldı. Peki Ecrin Su Çoban kimdir?

17 yaşındaki fenomen Ecrin Su Çoban, son olarak nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı, kendisine dolandırıcılık için site açmayan bir çocuğu tehdit ettiği, 901 suç örgütüyle beraber hareket ettiği iddialarıyla konuşulmaya başlandı. Peki Ecrin Su Çoban kimdir?

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Dizi, sinema ve eğlenceli videolar çekmeye devam eden isim, 17 yaşındadır. Çoban söz konusu iddialar ardından; "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olaran iddialara itibar etmeyiniz, bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı bir şekilde vereceğimiz bilmenizi isterim. " açıklaması yapmıştı.

ecrin2.webp
Ecrin Su Çoban, adını O Ses Çocuklar ile duyurmuştur.

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. 2018 senesinde katılmış olduğu O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınmıştır.

Ecrin su Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı söylemişti. Sonrasında ise çeyrek finalde Atiye’nin Ya Habibi ve yarı final de Gökçe Tik Tak şarkılarını seslendirmişti. Final kısmında ise elenmişti.

Ecrin Su Çoban, 2019 senesinde yayınlanan "Afili Aşk" dizisinin “Afili Aşk” şarkısını Aslı Demirer ile beraber seslendirmişti.

Fenomen isim oyunculuk kariyerine ise 2019 senesinde Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filmi ile başladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.