Sergen Yalçın çapkınlık turunda! Sezer Çakır’ı bırakıp başka arabaya bindi!

Sergen Yalçın çapkınlık turunda! Sezer Çakır’ı bırakıp başka arabaya bindi!
Eski milli futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın gecelerde görüntülendi. Mekandan yakın arkadaşı olduğu söylenen Sezer Çakır’la birlikte çıkmak istemeyen Yalçın başka bir kadının bulunduğu araca bindi.

Futbolculuk yaptığı dönemde çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Sergen Yalçın bir kez daha magazinin gündemine oturdu. Eski milli futbolculardan Oktay Derelioğlu’nun eski eşi olan Sezer Çakır’la İstanbul’da bir mekanda eğlenen Yalçın geceden başka birisiyle beraber ayrıldı.

sezer-cakir-mekan-kapisinda-dakikalarca-sergen-yalcini-bekledi-001.jpg
Sezer Çakır, dakikalarca Sergen Yalçın'ı bekledi!

Eğlence olaylı bitti!

Sergen Yalçın’ın Sezer Çakır’la aşk yaşadığı iddiaları gündemden düşmezken ikili aralarında aşk olmadığını ve yakın arkadaş olduklarını dile getirmeye devam ediyordu. Son olarak geçtiğimiz akşam bir kez daha birlikte eğlenen ikilinin mekan çıkışı olaylı oldu!

Dakikalarca bekledi!

Sezer Çakır’ın mekanın kapısında Sergen Yalçın’ı dakikalarca beklemesinin ardından eski futbolcunun gece kulübünden ayrılmak istememesi Çakır’ı sinirlendirdi. Arabasına yönelen Çakır, mekanı tek başına terk ederken Sergen Yalçın bir süre sonra mekandan ayrıldı.

sezer-cakir-mekan-kapisinda-dakikalarca-sergen-yalcini-bekledi.png
Sergen Yalçın'ın mekandan birlikte ayrıldığı genç kadın merak konusu oldu

Mekan çıkışında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamayan Yalçın, içinde bir kadının olduğu başka bir araca binerek hızla uzaklaştı. O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Sergen Yalçın’ın Sezer Çakır’la birlikte görüntü vermek istememesinin sebebi anlaşılamadı.

s-52aeda35aa4ca25c18926cc5a49b896fb3e042ed-001.jpg
İkili, Acun Ilıcalı'nın düğününe birlikte katılmıştı

Çakır’ın Yalçın’la aşk yaşadığı iddiaları bir kez daha gündeme gelirken, eski milli futbolcunun mekandan birlikte ayrıldığı kadının kim olduğu ise öğrenilemedi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.