Zendaya Başrollü Filmi "Challengers" 2024'e Ertelendi!

Zendaya Başrollü Filmi "Challengers" 2024'e Ertelendi!
Venedik Film Festivali'nin açılışını yapan Zendeya'lı film ertelendi...

Luca Guadagnino, Zendaya ve Josh O'Connor'ın oynadığı seksi tenis draması "The Challengers", SAG-AFTRA grevinden kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle bu yıl sinemalarda olmayacak.

15 Eylül olarak belirlenen "Challengers"ın izlenme tarihi 2024 yazının başlarına ertelendi. Bu tarihte grevin sona ermesi ve filmin daha fazla izleyiciye ulaşması umulmaktadır. Grevdeki SAG-AFTRA üyeleri, tamamladıkları filmlerin tanıtım kampanyalarına katılamadıkları için, birçok stüdyo grevden sonra filmlerini ertelemeyi düşünüyor. Film, 30 Ağustos'ta başlayan 80. Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olarak belirlenmiş ancak festivalden çekildiğinde açılış filmi olarak Edoardo De Angelis'in yönettiği, Pierfrancesco Favino'nun oynadığı "Comandante" seçilmiştir.

66f26f99d71640e012ffcb1eb4f20ac6.webp

"Challengers"da Zendaya, daha sonra koç olan ve saha dışı oyunlar oynamayı seven eski bir tenis dehası olan Tashi Duncan'ı canlandırıyor. Karısı Art (Mike Faist), kariyeri yokuş aşağı giden bir şampiyondur ve Tashi, Art'ın kariyerini kurtarmak için savaşmaya kararlıdır.

Kocası Tashi, eski erkek arkadaşı ve eski en iyi arkadaşı Patrick (Josh O'Connor) ile yüzleşmek zorunda kalınca planı şaşırtıcı bir şekilde değişir. Üçünün de geçmişi ve bugünü çarpıştığında, Tashi kazanmanın neye mal olacağını merak etmelidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.