1 Eylül Cuma günü vizyona girecek olan filmler!

1 Eylül Cuma günü vizyona girecek olan filmler!
Tüm sinema severlerin dikkatine Eylül ayında vizyona girecek olan filmler açıklandı. Bu haberimizde sizler için 1 Eylül Cuma günü vizyona girecek olan fimleri listeledik...

Uzun bir aranın ardından devam filmleriyle beyaz perdeye dönen filmler mi dersiniz yoksa beyaz perdede kendini ilk defa göstercek olanlar mı dersiniz bilmiyoruz ama Eylül ayında vizyona girecek birçok film var. Detaylar haberimizde...

1 Eylül Cuma günü vizyona girecek filmler

  1. Dabbetü'l-Arz: Kıyamet
  2. Ölümüne Aşk
  3. Cin Azabı 2
  4. Dedemin Gözyaşları
  5. Para Konuşur
  6. Konuş Benimle
  7. Adalet 3
  8. Hırçın
  9. Para Avı

Dabbetü'l-Arz: Kıyamet

2016009-618195882x.png

Filmin Türü : Korku
Yönetmen : Gökhan Arı
Oyuncular : Bertan Dirikolu, Taner Şahin, Mehmet Sabri Arafatoğlu
Filmin Konusu : Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köyde yaşayan bütün hamile kadınlarda bir musallat başlar. Cemil hoca, yaşanan bu musallatı bozmak için cin kavminin tamamını yakmasından sonra her şey geriye dönülmez bir hal alır.

Ölümüne Aşk

2016823-617368422x.jpg

Filmin Türü : Komedi
Yönetmen : Okan Ege Ergüven
Oyuncular : Murat Akkoyunlu, Fulya Zenginer, Ayten Uncuoğlu

Filmin Konusu : Uzun yıllardır Altınel ailesine bahçıvanlık yapan Tahsin, beş aydır ev yardımcısı olan güzeller güzeli Ayperi'ye aşık olur. Tüm aile tatile gittiğinde, Ayperi'ye aşkını itiraf etmeye çalışan Tahsin, aradığı fırsatla karşılaşır. Ancak ailesiyle birlikte evden çıkmayan yaramaz oğlu Timuçin, gecenin bir yarısı beklenmedik bir şekilde arkadaşlarıyla birlikte geri dönünce her şey değişir. Parti yapacaklar. Timuçin, Tahsin ve Ayperi'ye kötü davranmakla kalmamış, onları gecenin bu saatinde askere gitmeye de zorlamıştır. Burnundan nefes alan Tahsin bağlandı. Ayperi yanlışlıkla elmanın üzerine tarçın yerine fare zehri dökünce işler çığırından çıktı. Artık 5 kişinin ölümünden sorumlu katiller Ayperi ve Tahsin'dir.

Cin Azabı 2

2015574-508045042x.jpg

Filmin Türü : Korku
Yönetmen : Onur Aldoğan

Dedemin Gözyaşları

Filmin Türü : Dram
Yönetmen : İhsan Taş
Oyuncular : Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun
Filmin Konusu :
Film, lösemiyle mücadele eden torunları Mustafa'yı büyüten Kemal ve yeğeninin öyküsünü anlatıyor. Anne ve babasını küçük yaşta bir trafik kazasında kaybeden Mustafa, dedesi Kemal ile birlikte güzel bir sahil kasabasında sevgi dolu büyümüştür. Ne yazık ki 10 yaşında kaptığı lösemiyle dedesinin ve yöre halkının desteğiyle mücadele ediyor. Sevginin, gerçek dostluğun ve dürüstlüğün gücünü esas alan dizide seyirci hem üzülecek hem de yoğun bir şefkatle sevdiklerini korumanın önemini kavrayacak.

Para Konuşur

2016920-618594312x.jpg

Filmin Türü : Dram, Aksiyon
Yönetmen : Bülent Terzioğlu
Oyuncular : Selçuk Kılıç, Aslıhan Karalar, Kubilay Penbeklioğlu
Filmin Konusu : Otuzlu yaşlarında Pars. İnatçı, dürüst, adil ve saygılı bir sporcudur. O profesyonel bir kafes dövüşçüsü. Spora babasından etkilenerek başladı. Pars'ın babası istemese de başarılı bir boksör olmuştur. Profesyonel bir kafes dövüşçüsü olan Kafkas, bir maçta rakibinin ölümüne sebep oldu. Bunun üzerine sporu bıraktı, evlendi ve çocukları ile sakin bir hayat sürdü. Kafkasyalıların yıllar önce öldürdüğü rakibinin oğlu zengin ve nüfuzlu bir adam olmasına rağmen babasının ölümünü unutamamıştır. Boss, babasının acısının intikamını almak için zekice ve soğukkanlı bir plan yapar. Bu plan çerçevesinde babasının ölümüne neden olan Kafkasyalı ve ailesini kaçırır ve onları gizli bir bölgede tutar. Amacı, beyazlara babasının ölümüne neden olan acıyı yaşatmaktır. Hedefi Kafkasya olan bu oyunun en büyük kurbanı Pars olmuştur. Hayatta olduğu kadar savaşta da dürüst olan ve profesyonellikten ödün vermeyen Pars, kendisini adaletsiz, asi ve ölümcül bir savaşın içinde buldu.

Konuş Benimle

2016727-616515682x.jpg

Filmin Türü : Korku, Gerilim
Yönetmen : Danny Philippou, Michael Philippou
Oyuncular : Sophie Wilde, Joe Bird, Otis Dhanji

Adalet 3

2015978-610954082x.jpg

Filmin Türü : Gerilim, Suç, Aksiyon
Yönetmen : Antoine Fuqua
Oyuncular : Denzel Washington, Dakota Fanning, Gaia Scodellaro

Hırçın

Filmin Türü : Komedi, Dram
Yönetmen : Charlotte Regan
Oyuncular : Lola Campbell, Alin Uzun, Cary Crankson

Para Avı

2016675-617533802x-1.png

Filmin Türü : Aksiyon
Yönetmen : Ari Novak
Oyuncular : Rachel Cook, Rib Hills, Bobby Maximus

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.