Yeni Aşk-ı Memnu nerede ve ne zaman yayınlanacak?

Yeni Aşk-ı Memnu nerede ve ne zaman yayınlanacak?
Yeni "Aşk-ı Memnu" uyarlamasından ilk fotoğraf paylaşıldı...

Dünya çapında 200 milyondan fazla izleyiciye ulaşan dijital yayın servisi Prime Video, Türk yapımlarına yatırımlarını artırdığını bildirdi. Prime Video, bu yılın başında ilk yerli Amazon Original filmi "Rüyanda Görürsün"ün yayınlanmasından sonra, yeni yerli Amazon Original yapımı "Bihter" filminin 2023 yılının sonunda Prime Video izleyicisiyle buluşacağını açıkladı!

d08503694866e55e89055a222dd96e1c.webp

Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturuduğu, senaryosunu Merve Göntem'in üstlendiği; Farah Zeynep Abdullah'ın filme adını veren Bihter rolünü canlandırdığı projenin oyuncu kadrosunda ayrıca Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alacak.

Timur Savcı ve Cemal Okan'ın yapımcılığını üstlendiği TAFF Pictures yapımı "Bihter", Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu'ya yepyeni bir bakış açısı katarken tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklığın büyük bir felakete sürüklendiği eşsiz bir hikayeyi konu alıyor. Aşka aç biri. Zengin ve saygın ama kendisinden büyük olan Adnan, kendisini toplumun ve açgözlü annesinin damgasından kurtulmanın bir yolu olarak görmektedir. Ancak çok geçmeden kocasının kendisine olan ilgisinden memnun olmadığını ve her genç kadın gibi kendisinin de farklı ihtiyaçları olduğunu fark etti. Bihter, Adnan'ın ailesinin aşkını genç ve yakışıklı Behlül yasaklayan ve bu aşk için ölümü bile göze alan yiğit bir kadındı. Ancak ne konak halkı ne de Bihter'in yaşadığı dönem kendini keşfetme ve özgürlük arayışına hazır değildir.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.