Deadpool 3'ten ilk fotoğraf paylaşıldı!

Deadpool 3'ten ilk fotoğraf paylaşıldı!
Serinin hayranlarının beklediği Deadpool 3'ün ilk heyecan verici fotoğrafını paylaştı. Paylaşılan fotoğraf, Deadpool ve Wolverine karakterlerini yan yana gösteriyor.

Necdet Oktay Apaydın - Deadpool 3 için zaman daralıyor. İlk fotoğraflar geçtiğimiz günlerde film çekilirken paylaşılmıştı. Karakterleri canlandıran Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, Instagram'da Deadpool 3 süper kahraman çiftinin kostüm içinde yan yana yürüdüğü bir fotoğraf paylaştı.

Deadpool 3'ün ilk fotoğraf

indir-2.webp

Wolverine'in X-Men çizgi romanlarındaki karakter tasarımlarıyla ünlenen sarı ve mavi kostümü özellikle ilgi çekicidir. 20 yılı aşkın süredir Jackman's Wolverine'i oynuyoruz ama onu çizgi romanların ikonik sarı takımıyla hiç görmedik. Hugh Jackman yaklaşan Deadpool 3'te Wolverine olarak geri dönecek, ancak hayranlarına seriyi bir süper kahraman cinayetiyle sonlandıran 2017 yapımı Logan ile çelişmeyeceğine söz verdi. Paylaşılan bu fotoğraf, Jackman'ın sözünü doğrular gibi görünüyor.

Şu anda yapım aşamasında olan 'Deadpool 3', 'Free Guy' ve 'The Adam Project'i de yöneten Shawn Levy tarafından yönetilecek. Filmin konusu hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak Deadpool'un ilk iki Fox yapımından bu yana ilk kez Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasıyla Multiverse ile bağlantılı olduğu netleşiyor.

Filmde ayrıca Vanessa olarak geri dönen Morena Baccarin, Negasonic Teenage Warhead olarak geri dönen Brianna Hildebrand, The Crown'dan Emma Corrin ve Succession'dan Matthew McPharma yer alacak. Jennifer Garner, 2003 yapımı Daredevil filminden ve 2005 yılında kendi filminden sonra Elektra olarak geri dönecek.

Deadpool 3'ün çıkış tarihi şu anda 3 Mayıs 2024 olarak belirlendi, ancak SAG-AFTRA bir grev çağrısı yaparsa, bu muhtemelen filmin yapımını etkileyecektir. Hollywood oyuncularını temsil eden birlik geçtiğimiz günlerde stüdyoya verilen süreyi 12 Temmuz'a kadar erteledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.