Tuzla - Adalar feribot seferleri çok yakında başlıyor!

Tuzla - Adalar feribot seferleri çok yakında başlıyor!
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla halkının merakla beklediği Adalar vapur seferleri için müjdeyi verdi. Buna göre çok yakında feribot seferleri hizmete başlayacak.

Tuzla Belediyesi'nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yer alan konulardan biri Tuzla - Adalar feribot seferleri ile ilgili konu masaya yatırıldı. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla - Adalar feribot seferlerinin çok kısa zamanda başlatılacağının müjdesini verdi.

meclis-toplants-2jpg.webp

Bingöl: Çok yakında başka teşvik girişimlerimiz de olacak

Başkan Bingöl, toplantıda yaptığı konuşmasında; "Tuzla - Adalar feribot seferlerini başlatmış olacağız. Çalışmalarımızı tamamladık, bir iki teknik eksiğimiz var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşüyoruz ve yakın zamanda duyuru ve teşekkürlerimizi yapacağız. Ayrıca Tuzla'dan Adalar'a gittikten sonra bir teşvik girişimimiz olacak. Oradan Beşiktaş'a ve Kadıköy'e de feribot seferi gitmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Tuzla - Adalar feribot seferi ne zaman hizmete girecek?

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl'ün meclis toplantısında yaptığı duyurunun ardından gözler Tuzla - Adalar hattının ne zaman hizmete gireceği sorularına çevrildi. Planlanan feribot seferinin başlangıç tarihi henüz netleşmedi. Tuzla - Adalar feribot seferinin önümüzdeki ay başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.