İstanbul’un göbeğinde parkta oturan adama 'ahlaksız teklif': 'Yarım saatte 3-4 amca geldi...'

İstanbul’un göbeğinde parkta oturan adama 'ahlaksız teklif': 'Yarım saatte 3-4 amca geldi...'
İstanbul'da bir adam, Topkapı Surları'nın yanındaki parkta otururken birçok erkekten ahlaksız teklif aldığını iddia etti.

Olay, İstanbul'un Topkapı Surları'nın yanındaki parkta meydana geldi. İddiaya göre evden yürüyüş için çıkan adam, dinlenme noktası için Topkapı Surları'nın yanındaki parkı seçti.

Orada kendisine gölgelik bir yer bulan ve bankta oturan adam dinlenmek için otururken bir anda birkaç yaşlı adam ve gençlerin skandal teklifleriyle karşı karşıya kaldı.

"Yarım saatte 3-4 amca geldi, 2-3 tane genç oturup kalktı 'gel şuraya gidelim, gel buraya gidelim' dediler" diyen şahıs, yaşlı adamların ve gençlerin kendisine eşcinsel birliktelik teklifi ettiklerini ileri sürdü.

Konuyu paylaştığı video ile duyuran şahıs, parkta belirli noktalarda bulunan yaşlı adamları eliyle göstererek "Yaşlı yaşlı adamlar insan arıyorlar ya" dedi.

Sosyal medyada viral oldu

Gencin birinin de sapıkça hareketler yaptığını dile getiren adam, o anlarda kendisine o davranışı sergilediğini iddia ettiği kişiyi kayıt altına aldı.

Görüntülerde gencin, adamın kendisini çektiğini fark ederek telefonun kamerasını kapatmaya çalıştığı görüldü. Ardından ise adamın neden sapıkça hareket yaptığını sormasıyla gencin uzaklaşması bir oldu.

Sosyal medyada paylaşılan bu video ise kısa sürede viral oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.