Rıza Akpolat ile Yeşim Yankılıç dünyaevine girdi: Nikahı Ekrem İmamoğlu kıydı, Özgür Özel de şahitlik etti

Rıza Akpolat ile Yeşim Yankılıç dünyaevine girdi: Nikahı Ekrem İmamoğlu kıydı, Özgür Özel de şahitlik etti
CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile CHP eski İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahını İmamoğlu kıyarken Özgür Özel de şahitlik yaptı.

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP eski İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç dünyaevine girdi.

Rıza Akpolat ile Yeşim Yankılıç'ın mutlu günlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda siyasi isim şahitlik etti.

Çiftin düğünün Ekrem İmamoğlu kıyarken Özgür Özel de nikah şahitliğini üstlendi.

"BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR"

Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Özgür Özel, sosyal medya hesabı X üzerinden şunları yazdı:

İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ve önceki İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Yeşim Yankılıç'ın mutlu günlerine şahitlik ettik. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Akpolat ve Yankılıç'ın mutlu günlerine şahitlik eden isimlerden biri olan Özgür Çelik de nikaha dair paylaşımda bulunarak çifte mutluluk diledi:

İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun kıydığı nikah ile hayatlarını birleştiren önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanımız Yeşim Yankılıç ve Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat'ın mutlu günlerine, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve parti yönetimimiz ile şahitlik ettik. Değerli başkanlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.