Ters istikametten giden sürücü ısrarla yoldan geçmek için inat etti

Ters istikametten giden sürücü ısrarla yoldan geçmek için inat etti
Zeytinburnu'nda ters yönden giden kamyonet sürücüsü, ısrarla yolda ilerlemeye çalışınca tartışma çıktı

Zeytinburnu'nda bir kamyonet sürücüsü ters istikamette olduğunu bilmesine rağmen seyir halindeki araçların gidişini kapatarak ilerlemeye çalıştı. Dar olan yolda kaza olmaması için uyarılar sürücü laf dinlemeyince tartışma çıktı.

İstanbul'da trafik kurallarına uymayan sürücüler hem olası bir kazaya hem de güvenli sürüşü tehlikeye atarak ihlal yapmaya devam ediyor. Dün iki sürücü arasında yaşanan ters yön tartışmasında kamyonet şoförünün yaptığı "Hem suçlu hem güçlü" sözlerini akıllara getirdi.

Ters yönde gitmesine rağmen hala yolda ilerlemeye çalıştı

Sabah saatlerinde Zeytinburnu Demirciler Sanayi Sitesi Yan Yolu'nda kamyonetiyle ters yönden giden sürücü doğru şeritte ilerleyen araçların geçişine engel oldu. O anlarda başka bir sürücü dar olan yolda üstüne doğru gelen şoförü uyarmaya çalıştı fakat kamyonet sürücüsü uyarıları dikkate almadan ilerlemesi tartışmaya neden oldu.


Saat 10:15 sıralarında yaşanan olayda ters istikametten gelen kamyonet, yolu kısaltmak ve yan tarafındaki tramvay hattından ilerlememek için ters yöne girdi. O sırada seyir halinde olan başka bir sürücü ile kafa kafaya gelen kamyonet şoförü dar olan yolda ilerlemeye devam edince gerginlik yaşandı.

ic.webp
Ters yönde ısrarla ilerlemeye çalışan kamyonet sürücüsü


"Geçmez" diyerek uyardı, ısrarı gerginlik yarattı

O anlarda araç içi kamerasından ters yönde giden kamyonet şoförünün yaptıkları an bean kaydedilirken, sürücünün şoförü uyararak "Kamyonet geçmez abi, hala geliyorsun" diyerek uyarması üzerine taraflar bir anda sözlü tartışmaya girdi.

Olayın ardından geçemeyeceğini anlayan kamyonet sürücüsü, geri giderek tartışma son buldu. Trafikteki ihmal anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.