OneRepublic İstanbul’da: 'Yapay Cennet' konser biletleri 1100 TL’ den başlıyor!

OneRepublic İstanbul’da: 'Yapay Cennet' konser biletleri 1100 TL’ den başlıyor!
OneRepublic, yeni albümleri "Artificial Paradise" turnesi kapsamında 18 Şubat 2025'te Volkswagen Arena'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

OneRepublic, 18 Şubat 2025’te Volkswagen Arena’da İstanbul’daki hayranlarıyla buluşacak. Grup, son albümleri “Artificial Paradise” kapsamında verdikleri dünya turnesinin bir parçası olarak sahne alacak. Bilet fiyatları ise koltuk seçimine göre değişiklik gösteriyor, 1100 TL ile 4500 TL arasında satışa sunuluyor.

onerepublic-turkiye-ye-geliyor-uit1e.png

OneRepublic grubunun üyeleri

Amerika çıkışlı müzik grubu OneRepublic, 2002'de Colorado'da kuruldu. Grup, şarkıcı/söz yazarı ve baş vokalist Ryan Tedder, gitaristler Zach Filkins ve Drew Brown, klavyeciler Brian Willett, basçı ve çellist Brent Kutzle ve davulcu Eddie Fisher'dan oluşuyor.

maxresdefault.jpg

OneRepublic albüm ve şarkıları

OneRepublic ilk ticari başarısını 2006'da Timbaland'ın "Apologize" adlı single'ı elde etti. İlk albümleri Dreaming Out Loud 2007'de yayınladı. Albüm, dünya çapında dijital satışları ve radyo rekorlarını altüst eden "Apologize"ı içeriyordu. Grup 2009’da yayınlanan ikinci albümü Waking Up’ta yer alan, "All the Right Moves", "Secrets" ve "Good Life" adlı parçalarla hit single'lara imza attı. Platin sertifikalı albümü Native, 2013'te 1 numaralı hit "Counting Stars" ile yayınlandı. Dördüncü albümleri olan Oh My My, 2016'da yayınlandı. 2021’de yayınlanan “Human” adlı albümlerinde de yer alan "Someday", "Run", "Somebody To Love", "Wanted", "Didn't I", "Better Days" ve "Rescue Me" adlı single'lar yayınladılar.

onerepublic-e1468108190306.webp

2023'te, "Runaway" ve "Mirage (for Assassin's Creed Mirage)", gişe rekorları kıran Top Gun: Maverick'te yer alan büyük hitleri "I Ain't Worried"in yayınlanmasının ardından gelen ilk parçalardı. Ardından yeni yıl parçaları "Dear Santa" yayınlandı. 2024 yılında David Guetta ile birlikte “I Don’t Wanna Wait” ve “Kaiju No. 8” animesinin son teması için yazılmış olan “Nobody (from Kaiju No. 8)” adlı parçaları yayınladı. Grup, UEFA Euro 2024'ün resmi şarkısı olan “Fire”da İtalyan Elektronik grubu Meduza ve Alman sanatçı Leony ile iş birliği yaptı.

one-republic.png

Yapay Cennet Turnesi

OneRepublic son olarak, 12 Temmuz 2024’te altıncı stüdyo albümleri olan “Artificial Paradise”ı yayınladı. Albüm, grubun hem eski hem de yeni hayranlarına hitap edecek şarkılar sunuyor ve unutulmaz bir Artificial Paradise (Yapay Cennet) turnesi vaat ediyor. 2025 konseri için şimdiden yerinizi ayırın.

onerepublic-afis-scaled.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Şengün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.