Sultangazi bugün yeni İETT garajına kavuştu

Sultangazi bugün yeni İETT garajına kavuştu
İstanbul'da toplu taşıma ağına katılacak garaj bakım hizmetini sağlayacak olan Sultangazi Garajı'nın bugün açılışı yapıldı.

İstanbul'da toplu taşıma ağına katılacak yeni otobüsle ve metrobüslerin yanı sıra araçların bakım onarımı yapılmasına olanak sağlayacak Sultangazi bugün saat 14:00'te hizmete açıldı. Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde yer alan İETT Garajı, 400 araç park edilen alanı ve aynı anda 8 İETT aracının bakım onarım yapılmasına katkıda sunulacak.

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Sultangazi'nin 14 mahalle muhtarı, CHP'li yöneticiler, İETT Genel Müdürlüğü'nde yer alan yöneticiler ile birlikte çok sayıdaki vatandaş Sultangazi Garajı'nın açılışı yapıldı. Yapılan açılışta ilk olarak Sultangazi Garajı'nın yapım aşaması ve hizmetleri aktarıldı. Ardından ise İBB Başkanı İmamoğlu konuşma yaptı.

otogar.jpg

Toplu taşımada kaliteyi yükseltecek altyapıyı kurduk

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi Garajı'nda yaptığı açılış konuşmasında; Bugün hizmete açtığımız İETT Sultangazi Garajı, ulaşım hizmetlerinin aksamadan, güvenli bir şekilde devamını sağlamak için önemli bir işlevi yerine getirecek. Yeni otobüsler, yeni metrobüsler, yeni garaj ve bakım merkezleri. Toplu taşımaya yaptığımız yatırımlar artıyor. Sultangazi’deki yeni İETT garajımızda hem otobüslerin bakım ve onarımını yapacak, hem de toplu taşımadaki kaliteyi yükseltecek altyapıyı kurduk" ifadelerine yer verdi. Yapılan açılış konuşmalarının ardından Sultangazi Garajı hizmete açıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.