Sorunlar konuşuldu

Sorunlar konuşuldu
Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Keküllüoğlu, düzenlediği kahvaltılı toplantıda, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper’i ve ilçe zabıta müdürlerini misafir etti.

Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Keküllüoğlu, düzenlediği kahvaltılı toplantıda, İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper’i ve ilçe zabıta müdürlerini misafir etti. Zabıtanın yaşadığı zorluklara dikkat çekmek adına çözüm önerilerinin de konuşulduğu toplantıya, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu da katıldı

Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Keküllüoğlu, zabıta hizmetlerinin kalitesini artırmak, ilçe bazlı iş birliği ve yenilikçi yaklaşımlar üzerinde karşılıklı fikir alış verişinin yapılacağı bir toplantı organize etti. İBB Zabıta Daire Başkanı Metin Alper de dahil, 33 ilçenin zabıta müdürünün hazır bulunduğu toplantıda, kentin farklı noktalarında karşılaşılan ortak ve bölgesel sorunlar masaya yatırıldı. İlçe zabıta müdürleri, kendi bölgelerindeki deneyim ve gözlemlerini paylaşarak, mevcut durumun analizi ve gelecekteki olası çözümler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Hepimiz hizmet veriyoruz

Bakırköy özelinde de vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için var güçleriyle çalışmalarına başladıklarını belirten Keküllüoğlu, “Her birimiz ayrı ilçelerde şehre hizmet ediyoruz. Bu şehir güvenli olsun, temiz olsun, düzenli olsun, kavga gürültü olmasın, herkes akşam evine gitsin, yatağında huzurla yatsın diye varız ve bu bilinçle görev yapıyoruz” dedi. Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Metin Alper ise daire başkanlıklarına bağlı etüm kiplerin kent genelinde aralıksız bir çalışma yaptığını vurgulayarak, “İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için, ilçe belediyelerimizle iş birliği içinde çalışmaktayız. Ortak sorunlarımıza ortak çözümler üreterek, daha yaşanabilir bir İstanbul için gayret gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ovalıoğlu teşekkür etti

Toplantıya katılan Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ise kentin huzuru ve refahı için böyle bir toplantıyı organize eden Ahmet Keküllüoğlu'na duyarlılığı için teşekkür etti. Şehrin güvenliği ve huzuru için emniyetin en büyük destekçisi kardeş kuruluş zabıta teşkilatının rehberlik etmek, uyarmak, kuralların doğru ve düzgün uygulanmasını sağlamak, toplumun refahı, huzuru ve mutluluğu için çalıştığını ifade eden Ovalıoğlu, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Toplantının gündem maddeleri arasında; halka açık alanlarda kurallara uyulması, gürültü kirliliği, izinsiz işgaller, trafik düzenlemeleri ve çevre temizliği gibi vatandaşların günlük yaşamını doğrudan etkileyen meseleler yer aldı. Katılımcılar, bu tür sorunların çözümü için koordinasyonun ve ortak çalışma anlayışının önemine vurgu yaptı. Toplantı sonunda alınan kararlar ve öneriler doğrultusunda, ortak bir eylem planı oluşturulması kararlaştırıldı. Oluşturulan eylem planıyla, İstanbul genelinde belediye emir ve yasaklarının daha etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak hedeflendi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.