Şile’de festivaller kapsamında ‘Şile Bezi Defilesi’ düzenlendi

Şile’de festivaller kapsamında ‘Şile Bezi Defilesi’ düzenlendi
Şile Belediyesi tarafından 1984 yılında başlatılan Şile Bezi Festivalleri'nin bu yıl 35'incisi düzenlendi. Festival kapsamında Ağva Collection firması tarafından Şile Bezi defilesi gerçekleştirildi.

35. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde, Şile Bezi defilesi Ağva Collection firması tarafından gerçekleştirildi. Defilede Cansu Taşkın, Şebnem Schaefer, Alona Kral, Wilma Elles gibi isimler yer aldı.

Modacı ve tasarımcı Ağva Collection firma yetkilisi Ercan Arslan'ın 2025 yaz sezonu için hazırladığı yaklaşık 50 ayrı model defilede kamuoyuyla paylaşıldı. Defilenin Müzik direktörlüğü Ayhan Topaloğlu, defile koreografisi ise Talip Demir tarafından gerçekleştirildi.

"ŞİLE FESTİVALİ'NDE DEFİLE YAPMAK İNANILMAZ BİR DUYGU"

Ağva Collection Firma yetkilisi Ercan Arslan Şile Bezi defilesiyle ilgili "Şile bezi sevdamızı bugün halen aile olarak birlikte Şile bezini yaşatmak için mücadele ediyoruz. Şile bezinin evrensel değerini ve güzelliğini daha geniş kitlelere duyurmak adına geçmişte yaptığımız çok sayıda defilelerimiz oldu. 2024 yılı yaz sezonunda yeniden 35.Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivalimizde 2025 yılı tasarımlarımızla Şile Festivalinde defile yapmak inanılmaz bir duygu. Ayrıca projelerimiz arasında Şile Bezi Defilelerimizi yurt içinde çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirmeyi planladık" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.