İstanbul Kartal'da dehşet anlar: Önce öldüresiye dövdüler sonra da sürükleyip kaçırdılar

İstanbul Kartal'da dehşet anlar: Önce öldüresiye dövdüler sonra da sürükleyip kaçırdılar
İstanbul Kartal'da bir adam kalabalık bir grup tarafından feci şekilde dövüldükten sonra arabaya bindirilip kaçırıldı. O anlar bir vatandaşın kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Kartal Yakacık Cumhuriyet Mahallesi'nde bir adam önce öldüresiye dövüldü, sonra ise yerlerde sürüklenerek kaçırıldı.

Dehşete düşüren olayın adresi İstanbul oldu. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı akşam saatlerinde bir vatandaşın önü otomobilde bulunan 6-7 kişilik grup tarafından kesildi.

Karşısında 6-7 kişilik grubu gören adam, ne yapacağını şaşırdı, kaçıp ellerinden kurtulmaya çalıştı. Ancak sayıca fazla olan grup şahsı darp etmeye başladı.

Çevredekiler bile ayıramadı

Çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı ancak saldırganlar kendilerinin engellenmesine müsaade etmeyerek adamı tekme tokat dövüp yerlerde sürüklemeyi sürdürdü.

5-6 kişi tarafından öldüresiye dövülen adam bir süre sonra yerlerde sürüklenerek silah zoruyla araca bindirildi.

Dehşet anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde adamın kalabalık grup tarafından darp ediği ve sonrasında yerlerde sürüklendiği görülüyor. Öte yandan saldırganlardan birinin araçta bulunan plakayı sökmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.