Sabah saatlerinde İETT arızası! Yolcular otoyol üzerinde mahsur kaldı

Sabah saatlerinde İETT arızası! Yolcular otoyol üzerinde mahsur kaldı
İstanbul'da bugün sabah saatlerinde seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsü arıza yaptı. Otoyol üzerinde yaşanan arıza nedeniyle çok sayıdaki yolcu, anayolda mahsur kaldı.

İstanbul Hadımköy'de sabah saatleri seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsünde arıza meydana geldi. İETT otobüsü virajlı ve dik olan anayolda çok sayıdaki yolcunun yükü ile yolda kalınca arıza kaçınılmaz oldu.


Yolcular yol ortasında kaldı!

Arnavutköy ilçesine bağlı Haraççı - Hadımköy Yolu Caddesi Hadımköy yönü istikametinde yaşanan arızada İETT otobüsü virajlı ve tek şeritli yolda kalınca yolcular da otoyol üzerinde tehlikeli anlar yaşadı.

Güzergahtaki başka bir İETT otobüsünün gelmesini bekleyen yolcular, yolda beklemek zorunda kaldı. Yaşanan o anlarda yolcular bir süre beklemedikten sonra aynı hat üzerinde ilerleyen başka bir araca yönlendirildi. Arıza sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.


Tam kapasite çalışan İETT otobüsleri bölgede yetersiz kalıyor!


Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy mahallesinde her gün görülen İETT otobüs arızası nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, otobüs arızaları ve yetersiz ulaşım nedeniyle sitem ediyor.

Bölgede ilçe merkezine tek ulaşım aracı olan 336H Hadımköy - Mescidiselam İETT otobüslerinin sürekli arıza yapması ve araçların tam kapasite ile yolcu taşıyarak yetersiz kalması vatandaşların mağdur olmasına neden olurken, yetkililere çözüm bulunması ve sefer artırımı çağrısında bulunuluyor.

whatsapp-image-2024-07-17-at-10-51-24-1.webp

whatsapp-image-2024-07-17-at-10-51-24.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.