Yine aynı adrese çok sayıda sipariş vakası: Kuryeler evin önüne yığıldı

Yine aynı adrese çok sayıda sipariş vakası: Kuryeler evin önüne yığıldı
İstanbul'da kapıda ödeme yöntemiyle verilen sipariş üzerine adrese giden motokuryeler şaşkına çeviren durumla karşı karşıya kaldı. Evin önünde toplanan kuryeler yeniden bir kurmaca sipariş verildiğini iddia etti.

Son dönemde uygulama ve lokantadan yemek söyleyip farklı adres verenlerin sayılarında artış yaşandı. Bunun bir örneği de İstanbul Avcılar Şirin Sokak'ta meydana geldi.

Uygulama üzerinden sipariş verilen adrese giden kuryeler bir kez daha mağdur oldu. Geçtiğimiz zamanlarda bir kişi uygulama üzerinden yemek sipariş vererek kuryeleri aynı adreste toplatmış ve sonrasında siparişin kurmaca olduğu ortaya çıkmıştı.

İstanbul Avcılar Şirin Sokak'ta da benzer bir durum yaşandı. Siparişleri götürmek için yola çıkan kuryeler verilen adrese gidince şoke oldular. İlk de bir kuryenin adrese varmasının ardından diğer kuryelerin de belirtilen konuma gelmesiyle ortamda bir tuhaflık oluştu.

Kapıyı açan olmayınca kuryeler, ödeme için evin önünde beklemeye başladı. Duruma anlam veremeyen kuryeler bu kadar çok siparişin sadece bir adreste kayıtlı olmasını anlamsız buldu. Bunun üzerine adreste beklemeyi sürdüren kuryeler yaşadıkları mağduriyetleri video çekerek paylaştı.

Görüntülerde birden fazla kuryenin kapıya yığıldığı ve evin önünde beklediği anlar yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.