Reha Muhtar geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alındı

Reha Muhtar geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alındı
Ünlü televizyoncu ve spiker Reha Muhtar, gece saatleri evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Muhtar'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Eski haber spikeri ve sunucu Reha Muhtar, gece saatlerinde Sarıyer'deki evinde geçirdiği kaza sonucu yüksekten düşerek hastaneye kaldırıldı. Muhtar gece saat 01:00 civarında evinin merdivenlerinden düştüğü ve düşmenin şiddetiyle ağır yaralandığı öğrenildi.


Bir dönem eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı velayet anlaşmazlığı nedeniyle gündemden düşmeyen Reha Muhtar'ın hastanede tedavi altına alındığı ve entübe edilerek yoğun bakımda sağlık durumunun kontrol altında tutulduğu belirtildi.

65 yaşındaki Reha Muhtar'ın sağlık durumuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılması bekleniyor.

rkk-oey6x0is4eoyiliuyq.webp

Reha Muhtar kimdir?

Reha Muhtar 21 Temmuz 1959 Ankara doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimlerini TED Ankara Koleji'nde bitirdi. Üniversiteyi ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda bitirdi. 1980 yılında gazetecilik hayatına başlayan Muhtar, 1981'de Milliyet gazetesinde dış politika ve siyaset alanında muhabirlikle başladı.

Milliyet gazetesinin ardından TRT Atine muhabirliği, 1991 yılında ise CNN International'da yayınlanan Ateş Hattı programını hazırladı. Ardından 1993 yılında Kanal D'ye transfer oldu. Vatan gazetesinde köşe yazarlığının ardından 2016 yılında oyuncu Deniz Uğur ile hayatını birleştirdi. Uğur ile evliliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi. Bu evlilikte velayet savaşları başladı ve Türkiye gündemi yıllarca bu evliliği konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.