Pendik'te genç kızı zorla taksiye bindirmeye alıkoydular!

Pendik'te genç kızı zorla taksiye bindirmeye alıkoydular!
İstanbul Pendik'te geçtiğimiz hafta genç bir kızı orta yaşlı bir adam zorla taksiye bindirerek alıkoymaya çalıştı. O anlarda sokakta yaşanan tartışma anları ise mahalleliyi ayağa kaldırdı.

26 Nisan 2024 Cuma günü Pendik ilçesinin Kavakpınar mahallesinde orta yaşlı bir erkek, genç kızı zorla yerde sürükleyerek taksiye bindirdi. O anlarda genç kız pijamalı halde sokak ortasında bağırmaya başladı.

Duruma tanık olan mahalleli, adama engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Genç kızın çığlıkları ve ağlaması görenleri tedirgin ederken, taksiye zorla bindirilen kızı alan adam olay yerinden hızla uzaklaşarak taksiyle ayrıldı.

Taksinin gitmesine engel olmaya çalıştılar

Genç kız zorla araca bindirilirken çevredekiler taksiciye engel olarak aracın gitmesine müdahale etmeye çalıştı. Genç kızın "döveceksin beni biliyorum, yalvarırım bırak" sözleri tüyler ürpertirken vatandaşların sadece olan biteni izlemesi ise şaşkınlık yarattı.

Yaşanan olayda genç kızın yanındaki adamın babası ya da herhangi bir akrabası olup olmadığı bilinmezken, o anlar ise sokaktan tesadüfen geçen çocukların kamerasına yansıması sonucunca ortaya çıktı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.