Nuri Özata: Yeniden Refah bir dava partisidir

Nuri Özata: Yeniden Refah bir dava partisidir
Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından il başkanı olarak atanan Nuri Özata, İstanbul genelinde ilçe başkanlıklarını ziyarete başladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından il başkanı olarak atanan Nuri Özata, İstanbul genelinde ilçe başkanlıklarını ziyarete başladı. Ziyaretler kapsamında Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Özata, “Milli Görüş ve Adil Düzen anlayışlarının kurucusu ve öncüsü merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın izinden yürüyerek siyaset yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İlk seçimde Liderimiz Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Nuri Özata, İstanbul genelindeki ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Zeytinburnu İlçe Başkanı İsmail Çelebi ve teşkilatıyla bir araya gelen Özata, önemli açıklamalarda bulunarak, siyasi değil dava partisi olduklarını, Fatih Erbakan’ın da genel başkan değil bir lider olduğunu belirtti.

Kısa bir konuşma yaparak İl Başkanlarının kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İsmail Çelebi, gece gündüz sahada çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, davalarının peşinde olduklarını söyleyerek sözü İl Başkanlarına verdi.


PARTİLERİNİN MİSYONUNU VE VİZYONUNU ANLATTI


Davalarının insan odaklı, adil ve hakça bir dünya kurma gayreti olduğunu söyleyerek teşkilatını selamlayan Nuri Özata, bu sözlerinin partilerinin misyonunu ve vizyonunu açıkça ifade ettiğini belirterek, halkın sesi olmayı ve onların sorunlarına çözüm üretmeyi kendilerine görev edindiklerini vurguladı.

Partilerinin İstanbul kurucular kurucuları arasında olduğunu ve Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın ardından gerek il gerekse genel merkezde görevler aldığını ve altı aylık vekaletin ardından il başkanı olarak atandığını belirten Özata, Genel Başkanlarının arkasında siyaset yapan bir teşkilat mensubu olduklarını yineledi.


ERBAKAN İSMİ BİR MARKADIR

‘Erbakan’ isminin bir marka olduğunu ve liderleri Fatih Erbakan’ın bir başbakan evladı olarak ekonomik yönden hiç birşeye ihtiyacı olmayan ve her daim protokolde yeri hazır olan biri olmasına karşılık, tüm makam ve mevkileri elinin tersiyle iten bir lider olduğunu vurguladı. Dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın Alpaslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’i başbakan yardımcılığı ile görevlendirdiğini, devamında Devlet Bahçeli’nin Fatih Erbakan’a Ankara’dan 1. sıra milletvekili olması için teklifte bulunduğunu ama yine de kabul etmediğini söyleyen Özata, devamında da 81 il 900 küsür ilçede ‘Erbakan Vakfı’nı kuran liderlerinin Türkiye’de gezmeye başladığını hatırlattı. Hemen ardından yine Recep Tayyip Erdoğan’ın dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte gelerek, kendisine bakanlık yanındakilere ise milletvekilliği teklifinde bulunduğunu belirten Özata, “Bizim liderimiz yine kabul etmedi çünkü onun bir davası var. Çünkü o Allah rızası için hizmet etmek isteyen bir lider” diyerek devam etti.
Pandemi döneminde ‘Aşı olmayın, bu siyonizmin bir oyunudur’ diyen Fatih Erbakan’ın sözlerine ek olarak ilerleyen süreçte DSÖ’nün de açıklamalarında, aşı konusundaki yanlışını kabul ettiğini belirten Özata, son dönemde artan kalp krizlerinin genç yaşlara kadar indiğine dikkat çekerek konuşmasına şöyle devam etti.

14e067d8-29a5-449b-9528-ec9c674b77d3.jpg
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Nuri Özata

DOĞU TÜRKİSTAN’I AĞZINA ALAN BİR GENEL BAŞKAN YOK

İktidar da dahil hiç bir siyasi parti başkanının Doğu Türkistan’la ilgili tek kelime etmediğini duydunuz mu? Liderimiz Erbakan ve teşkilatlarının dışındaki hiç kimse İsrail dışında bir kınamada bulunmuyor. Liderimiz Doktor Fatih Erbakan ise TBMM’de “İsrail laftan anlamaz, güçten anlar” dedi. Toplam 1136 partinin yaklaşık 20 tanesinin aktif. Siyasi partilerin genel başkanları olurken bizim liderimiz var. Yeniden Refah siyasi değil bir dava partisidir. Liderimiz de Doktor Fatih Erbakan’dır.


SEÇİM ZAMANI DEĞİL, GEÇİM ZAMANINDA DA SAHADAYIZ

Mevcut iktidar partisi de dahil, diğer siyasi partiler ayda bir toplanırken biz haftanın 7 günü sahada çalışıyoruz çünkü dertlerimiz büyük. Biz sadece seçim zamanı değil geçim zamanında da sahadayız. Çare Yeniden Refah Partisi’dir. Çare Fatih Erbakan’dır.
Bakın kredi kartının limitine göre vergi konuluyor. Almanya da vergi rekortmenleri ağır sanayi şirketleriyken, bizde ise bankalar yani faiz lobisi.

Bizim iktidarımızda üretim ve ağır sanayi olacak. Bunu yapacak zihniyet bizde.
Bizler her gün toplanmak ve çalışmak zorundayız. Bakın iki evladımızı kestiler. 19 yaşındaki çocuk, iki kız çocuğunu kesecek dereceye nasıl geldi. Biliyoruz ki bunu belli bir zihniyet yapıyor. Bizim evlatlarımızı kurtarmak için çalışıp, gece gündüze el sıkılmadık kapı bırakmayacak, evlatlarımızı perişan eden bu siyonizm illetinden kurtarmamız lazım.

Amacımız ülke yönetmek. Hedefimiz de Doktor Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapmak. Liderimiz de teşkilatımızda Türkiye Cumhuriyetini yönetmeye hazırdır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.