MGM'den kritik uyarı: İstanbul'da yağış mı geliyor, hava 26-31 Ağustos haftası nasıl olacak?

MGM'den kritik uyarı: İstanbul'da yağış mı geliyor, hava 26-31 Ağustos haftası nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul için kritik uyarı verildi. Buna göre megakentte hava 26-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında nasıl olacak? İstanbul'u nasıl bir hava bekliyor? İşte yanıtı...

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişi havaların haftalardır yağışsız geçmesinden ve mevsim normallerinin üzerinde giden sıcaklıklardan dert yanarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli ve sevindiren bir müjde geldi. MGM'den yağılan uyarıya göre megakentte gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

İstanbul'a yağmur geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan uyarıya göre İstanbul'a yarından itibaren gök gürültülü sağanak yağış etkisine girecek. Uyarılar 27-28-29-30-31 Ağustos 2024 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerini kapsayacak. Yapılan uyarılara göre sıcaklıklar megakentte 2-3 derece düşüşe geçerken yağmurların aralıklı olarak etkili olması tahmin ediliyor.

a9lle-fryucvpll7vfo4lg.webp

İstanbul'da 26-31 Ağustos haftası hava nasıl olacak?

İstanbul'da sıcaklık 26-31 Ağustos 2024 haftası boyunca 28-29 ve 30 derece dolaylarında seyrederken yurt genelinde de Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

gbdbr-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.