İstanbul Fatih'te başıboş köpekleri toplayan belediye çalışanlarına engel: Aracın önünü kesip, tehditler savurdular

İstanbul Fatih'te başıboş köpekleri toplayan belediye çalışanlarına engel: Aracın önünü kesip, tehditler savurdular
İstanbul Fatih'te belediye çalışanları başıboş köpekleri toplamaya çalışırken bazı vatandaşlar, aracın önünü keserek köpeklerin toplatılmasına engel oldu.

İstanbul Fatih'te sokakta yürüyen Ayhan Özçelik'in '9 sokak köpeğinin saldırısına uğraması sonucunda hayatını kaybettiği' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan korkunç olayda sokak köpeklerine yönelik tartışmalar yeniden alevlenirken Fatih Belediyesine bağlı ekipler, Ayhan Özçelik'in hayatını kaybetmesinin ardından bölgede bulunan sokak köpeklerini toplamaya başlamıştı.

Dün gece saatlerinde ise sokak köpeklerini toplayan bir araca bazı vatandaşlar saldırıda bulundu.

Olay İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana geldi. Ayhan Özçelik'in köpek saldırısı sonucunda hayatını kaybetmesi gündemdeki yerinin korurken Fatih'te bir olay daha vuku buldu.

Aracın önü kesildi

Fatih Belediyesi'ne bağlı ekipler gece saatlerine Fatih Camii'nin bahçesindeki başıboş sokak köpeklerini toplamaya başladı. Ancak sonrasında bölgeden ayrılmak isteyen Fatih Belediyesi'ne ait sokak hayvanları acil müdahale aracının önü bir grup vatandaş tarafından kesildi.

İki kişi aracın önüne geçerek geçmesini engellemeye çalışırken diğer kişiler ise aracın kapısını açmaya çalıştı. 'Bir daha bu araç buraya girmeyecek, bu size son uyarım' diyerek tehditler savuran kadın araca saldırarak görevlilerle tartışmaya devam etti.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aracın bir grup vatandaş tarafından önü kesildiği ve saldırıya uğradığı görüldü.

Hakkında şikayetçi olunmayan hayvanın alınmasına tepki gösteren kadınların olayın polis ekiplerine haber verilmesine de tepki gösterdiği görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.