Otobüste uykuya dalan şahıs uyandırılamayınca devreye polis girdi

Otobüste uykuya dalan şahıs uyandırılamayınca devreye polis girdi
Kocaeli'nde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir halk otobüsünde ilginç anlar yaşandı. Otobüste sızan şahıs, bir süre sonra polis ekiplerinin devreye girmesiyle uyandırıldı.

Olay, Kocaeli İzmit Doğu Kışla mevkiinde bir halk otobüsünde meydana geldi. Otobüse binen bir yolcu bir süre sonra oturduğu koltukta uykuya daldı.

Uzun süre uykuda olan şahıs, aradan geçen zamanın ardından hem şoförün hem de otobüste bulunan diğer sürücülerin dikkatini çekti.

Bunun üzerine otobüsü durduran şoför, koltukta sızan yolcuyu uyandırmaya çalıştı. Ancak defalarca kez uyandırmaya çalışsa da şoför yolcunun bir türlü gözlerini açmasını sağlayamadı.

Devreye polis ekipleri girdi

Çabalarından olumlu sonuç alamayan şoför bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis memuru, bir süre sonra uğraştıktan sonra yolcunun gözlerini açtığını fark edince "Günaydın. Otel parası alacağız. Gel, gir koluma. Gel bir elini yüzünü yıkayalım" diyerek esprili ifadeler kullandı.

Güçlükle otobüsten indirildi

Yolcu zorlukla kaldırılırken uykulu haliyle ne olup bittiğini anlamayan ifadelerle çevreye bakındı. Ardından koluna giren polis memuru ve şoför, yolcuyu otobüsten indirerek kendine gelmesine yardımcı oldu.

O anlar ise anlara tanıklık eden bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde polis memurun şahsı uyandırmaya çalıştığı ve bir süre sonra gözlerini açınca zorlukla kaldırılarak otobüsten indirildiği görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.