Kartal'da yokuş yukarı çıkan beton mikseri devrildi, kazada 2 kişi yaralandı

Kartal'da yokuş yukarı çıkan beton mikseri devrildi, kazada 2 kişi yaralandı
Kartal'da öğle saatleri yokuş yukarı çıkan bir beton mikseri virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Yaşanan kazada 1 kişi yaralandı. Olay anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kartal'ın Yakacık mahallesinde öğle saatleri korku dolu anlar yaşandı. Saat 11:30 sıralarında virajlı olan yokuş yukarı yolda hafriyat mikseri direksiyon hakimiyetini kaybetti ve devrildi. Yaşanan kazada yolcu koltuğunda oturan bir kişi ve şoför yaralandı.


Vatansever Caddesi'nde yaşanan kazada virajı alamayan beton mikseri kaldırım olan noktaya doğru devrildi. Beton mikserindeki çimento ise kaldırıma döküldü. Olayı gören çevredekiler hemen 112 sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Kaza noktasına gelen ekipler yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

mikser.webp

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı

Beton mikserinin devrilmesi sonucu araç içinde mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede çıkarıldı. 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazada yol tek şeride düşürülürken polis ekipleri çalışma başlattı.

Kaza nedeniyle yola dökülen çimento, belediye ekipleri tarafından temizlendi ve yol yeniden açılarak normale döndü. Kaza anları ise yolun kenarındaki bir aparmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.