Mehmet Mert oto çekicilere isyan etti! Kaymakamlığı, valileri ve yetkilileri göreve davet etti

Mehmet Mert oto çekicilere isyan etti! Kaymakamlığı, valileri ve yetkilileri göreve davet etti
Gazeteci Mehmet Mert araç çekicilerine isyan etti. Hastane önünde çekilen bir aracı örnek veren Mert, gereksiz yerde araç çekilerek vatandaşın zor duruma sokulmasına tepki gösterdi.

DAMGA ÖZEL - Gazeteci Mehmet Mert gereksiz şekilde çekilen araçlara isyan etti. Hastane önünde çekilen bir aracı örnek veren Mert, vatandaşın zor duruma sokulduğunu söyleyerek öncelikli olarak trafik akışının olduğu yerlere bakılması gerektiğini söyledi.

MEHMET MERT'TEN OTO ÇEKİCİ İSYANI

"Sokaktan araç çekmek için devletin polisini de kullanan rantçı menfaatçi kesime dur diyecek yok mu?" diyen Mert, "Sözde polis derneği adı altında tam bir soygun yapılıyor. Eğer amacınız trafiği rahatlatmaksa gidin trafik akışı olan yerleri düzeltin. Bakın bu araç sahibinin ne günahı var, hastaneye gelmiş, aracını yolun kenarına koymuş çekiyorsunuz…" dedi.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ

Hastane önündeki araç sahibine hak veren gazeteci "İnsan bu kadar sorunların arasında bir de dışarı çıkacak, aracım yerinde yok, ne oldu? Şimdi kimin işine yaradınız? Devletin polisinin görevi vatandaşın işini kolaylaştırmak değil mi? Yazıklar olsun." diyerek isyanını dile getirdi.

Mert, ayrıca "Ey benim polisim, ey devletim. Eğer arabayı çekeceksen git gerçekten trafiği, insanları engelleyen araçları çekin" diyerek yetkilileri göreve davet etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.