Aşkım Kapışmak, iki kadının katledilmesinden katilin anne ve babasını sorumlu tuttu: "Nasıl anne ve babasın sen?"

Aşkım Kapışmak, iki kadının katledilmesinden katilin anne ve babasını sorumlu tuttu: "Nasıl anne ve babasın sen?"
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in öldürüldüğü olayda, katilin anne babasını yaşananlardan sorumlu tutan Aşkım Kapışmak, "19 yaşında o canavar hale dönüşen çocuğun hallerini hiç mi görmedin? Nasıl anne ve babasın sen? " ifadeleriyle tepki gösterdi.

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in katledildiği olay hakkında konuştu.

19 yaşındaki Semih Çelik'in yarım saat aralıklarla önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katlettiği olaya dair tepkiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Instagram hesabından bir sosyal medya kullanıcısının "Nasıl bu kadar kolay öldürüyorlar, intihar ediyorlar, nasıl düzeleceğiz?" şeklinde sorduğu soruya yanıt verdi.

Yaşanan kadın cinayetinde ilk olarak anne ve babayı sorumlu tutan Kapışmak, katilin bu noktaya gelene kadar aile tarafından davranışlarının gözlenmemiş olmasına tepki gösterdi.

Anne ve baba olmak için belli bir süreçten geçerek izin alınması gerektiğine dikkat çeken Kapışmak, hayatta belli başlı alanlarda yaşanan şiddet olaylarından da dem vurdu.

Kapışmak konu hakkında şunları söyledi:

"Artık ölümü ve öldürmeyi görünür ve popüler olmanın bir yolu haline getirdiniz. 19 yaşındaki bir canavarı bir anne, baba büyütüyor. Bir katili önce anne, baba sonra ise toplum yetiştirir. 19 yaşında o canavar hale dönüşen çocuğun hallerini hiç mi görmedin? Nasıl anne ve babasın sen? Bir buradan başlanmalı.

"HERKES ANNE VE BABA OLMAMALI"

Herkes anne, baba olmayacak. Acilen anne, baba olmak için izin alması, belli bir süreçten geçmeleri lazım. İki, o çocuklar ve gençler akşama kadar ne izliyor? Bütün bilgisayar oyunlarında katliam var. Televizyonu açıyorlar, siyasetçiler birbirlerine girmiş. Bilinç dışımız dolmuş artık. Popüler olmanın bir yolu olmuş artık."

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.