İstanbul Beşiktaş'ta bir kadın, tanımadığı erkek tarafından takip edildi, o anları böyle anlattı

İstanbul Beşiktaş'ta bir kadın, tanımadığı erkek tarafından takip edildi, o anları böyle anlattı
İstanbul Beşiktaş’ta tanımadığı bir erkek tarafından takip kadın, durumu güvenlik görevlilerine bildirmesiyle kendisini takip eden şahıstan kurtulduğunu söyledi.

İstanbul Beşiktaş’ta tanımadığı bir erkek tarafından takip edilen kadın, şahıstan nasıl kurtulduğunu anlattı.

İddiaya göre genç bir kız, Beşiktaş'tan vapura doğru yürürken bir adam tarafından takip edilmeye başlandı. Durumu normal bulmayan kadın, Beşiktaş vapurunun önüne geldiği esnada adamın kendisini izlediğini fark etti.

Sonrasında vapurun kalkacağı zaman kadar yemeğini yiyen genç kız, çöp kutusuna yönelerek yerini değiştirdi. Ancak adam, kadının peşini burada da bırakmadı. Vapur iskelesinden uzaklaşmaya başlayan adam, yerini değiştiren genç kızın oturduğu kısma doğru ilerlemeye başladı.

DURUMU GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BİLDİRDİ

Bir süre sonra şahıs, genç kızın tam önünde oturdu ve sağına soluna bakarak takip ettiğini fark ettirmemeye çalıştı. Durumdan rahatsız olmaya başlayan genç kız ise vapurun gelmesiyle yaşadığı rahatsızlığı güvenlik görevlilerine bildirdi.

Adamın vapura binmesini istemeyen ve durumu güvenlik görevlilerine anlatan kadın, adamın kendisini takip ettiğini belirterek vapura alınmamasını istedi.

Yaşadıklarını videoya alan genç kız, "En küçük şüphenizde lütfen bunu bildirin. Size zarar gelmesi en küçük hatanıza bakar, lütfen bunun farkında olun" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.