Maltepe’de temizlik seferberliği başladı!

Maltepe’de temizlik seferberliği başladı!
Maltepe Belediyesi, ilçede 18 mahallede toplu temizlik uygulamasına başladı.

Maltepe Belediyesi, ilçe sakinlerinden gelen yoğun talepleri de değerlendirerek, ilçenin 18 mahallesinde toplu temizlik çalışması başlattı. Detaylı şekilde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında sokaklar süpürüldü, yıkandı, molozlar alındı ve çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sakinlerinden gelen şikâyetleri de değerlendirerek 18 mahallede temizlik seferberliği başlattı. İlki Fındıklı Mahallesi’yle başlayan ve Zümrütevler Mahallesi ile devam eden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği çalışmalara 2 çöp kamyonu, 2 moloz kamyonu, 1 kepçe, 2 çöp taksi, 2 arazöz, 1 konteyner yıkama, 1 konteyner değişim, 1 dezenfektan, 1 toplu çalışma, 1 yol süpürme ve 1 yer alt konteyneri aracı olmak üzere toplam 15 araç katıldı.

30’u süpürgeci personel olmak üzere toplamda 70’in üzerinde personelin katıldığı çalışmalarda Fındıklı Mahallesi’nde 8 cadde ve 44 sokak, Zümrütevler Mahallesi’nde ise 22 cadde ve 129 sokak dip bucak olacak şekilde temizlendi. Çalışmalarda sokaklar süpürüldü, yıkandı, molozlar alındı ve yer altı ve üstü çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.