Kartal'daki tüm okullarda yenileme çalışması yapıldı

Kartal'daki tüm okullarda yenileme çalışması yapıldı
Kartal'da yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler boyama işlerinin yanı sıra temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürdü.

Kartal’da, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala Kartal Belediyesi, ilçedeki okullarda temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi çalışmalar belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için ilk ders ziline hazırlanan okullarda yürütülen temizlik ve bakım onarım çalışmalarına hız veren ekipler, öğrenciler için okulları yeni döneme hazırlıyor. Ekipler, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, okul bahçelerini tazyikli su makinalarıyla yıkayarak dezenfekte ediyor. Ayrıca bakım, onarım, kaldırım düzenleme ve boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

kartalda-okullar-yeni-egitim-donemine-hazirlaniyor-3.webp

“Çocuklarımız En Güzel Şartlarda Eğitim Alsın Diye Çalışıyoruz”

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan ve önümüzdeki hafta okullarına başlayacak olan öğrencilere ve velilere başarılı bir yıl dileyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “2024-2025 eğitim öğretim yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızın en güzel şartlarda eğitim alması için Kartal Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. İlçemizde, bakım onarım ve temizlik ihtiyacı olan okullarımızın eksiklerini gidererek çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına tertemiz ve bakımlı okullarda girmelerini sağlıyoruz. Tüm velilerimizin ve çocuklarımızın her ihtiyaçlarında Kartal Belediyesi olarak yanlarında olacağımızdan şüpheleri olmasın.” ifadelerini kullandı.

kartalda-okullar-yeni-egitim-donemine-hazirlaniyor-8.webp​​​​​​​

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.