Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asansör sorunu!

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asansör sorunu!
Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmayan asansörler, hasta vatandaşlara ve hasta yakınlarına zor anlar yaşatıyor. Tedavi görmek için gelen hastalar asansör sorununa en kısa sürede çözüm bulunmasını istiyor.

İstanbul Sultangazi ilçesinde bulunan Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi her gün binlerce vatandaşa sağlık hizmeti sunarken asansör sorununa çözüm bulunamıyor. Hastaneye tedavi için gelen hastalar ve hasta yakınları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuk olan asansörler nedeniyle çok zor anlar yaşıyor.


Hastalar asansörü kullanamıyor

Her gün çok sayıda hastayı kabul eden Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asansör sayısının fazla olmasına rağmen çoğunun çalışmıyor oluşu başta hastalar olmak üzere hasta yakınlarını da olumsuz yönde etkiliyor.

Hastaneye gelen vatandaşların iddiasına göre asansörlerin çoğunun çalışmadığı ve çalışan asansörlerin ise hastane içerisinde çalışan personelin haricinde kullanımının yasak olduğu ifade ediliyor. Bunlara ek olarak hastane içerisindeki çalışır vaziyetteki asansörlerin yukarı aşağı iniş çıkışlarında sorun oluşturduğu ve bakımsız kaldığı iddialar arasında yerini alıyor.

2dc0146b-5f5c-4b4d-b53f-551a84b2b3ad.jpg


Hastaneye gelen hastalar ve hasta yakınlarının, asansör kullanmadan merdivenleri kullanarak yukarı çıkmaları ya da aşağı inmenin zor olduğu belirtilirken, vatandaşların çalışan asansörlerde uzun süre beklediği gelen şikayetler arasında yerini alıyor.

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerine seslenen vatandaşlar, hastane içindeki bozuk asansör sorununa en kısa sürede çözüm bulunmasını isteyerek çağrıda bulunuyor.

4a5a6d03-b0b8-4726-9e0d-7ca1ce7603aa.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.