İstanbul'da sağanak yağışta zor anlar: Aracın camını açık unutunca olanlar oldu

İstanbul'da sağanak yağışta zor anlar: Aracın camını açık unutunca olanlar oldu
İstanbul Merter'de yolda trafik durumunu aktarmaya çalışan bir vatandaş, camını açık unutunca emniyet şeridine giren bir kamyonet araç içerisine su girmesine neden oldu.

İstanbul'da bunaltan sıcakların ardından son günlerde etkisini sürdüren yağmur, bugün (1 Eylül) de devam etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış ve ani sel, su baskını ve yıldırım uyarısının ardından beklenen sağanak yağış sabah saatlerinde etkili oldu.

İstanbul Merter'de de etkili olan yağış nedeniyle yollar göle dönerken araç sürücüleri ise yolda ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul Merter'de seyir halinde ilerleyen bir otomobil sürücüsü, sağanak yağış nedeniyle yolların göle döndüğü yolda ilerlemekte zorluk yaşadığı anları paylaşarak trafik durumunu aktarmaya başladı.

Neye uğradığını şaşırdı, küfürler yağdırdı

Az sonra yaşayacaklarından habersiz olan adam ilerlediği yolda trafiğin sıkışmasının nedeninin 50 metre derinlikte oluşan su nedeniyle kaynaklandığını anlatırken o esnada emniyet şeridine giren bir kamyonet vatandaşa zorlu anlar yaşattı.

Emniyet şeridine giren kamyonet, yerdeki suların araca sıçramasına sebebiyet verdi. Camı açık unutan adam, bir anda aracın içerine giren suyla neye uğradığını şaşırırken, aracın sularla dolmasına neden olan kamyonet sürücüsünün arkasından küfürler yağdırmaya başladı.

O anlar kamerada

Sinirlenen sürücü, yoluna devam ederken o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde yolların göle dönmesi nedeniyle oluşan trafiğin sebebini anlatmaya çalışan otomobil sürücüsünün aracın içerinin suyla dolmasının ardından küfürler saydırdığı görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.