İstanbul’da sabah çilesi! E-5’te üç noktada üç ayrı zincirleme kaza!

İstanbul’da sabah çilesi! E-5’te üç noktada üç ayrı zincirleme kaza!
İstanbul’da bu sabah üç farklı noktada meydana gelen zincirleme kazalar trafiği altüst etti. Kazaların yakın noktalarda yaşanması E-5’te uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oldu.

İstanbul’un Avrupa yakasında Beylikdüzü ve Esenyurt ilçeleri 24 Temmuz Çarşamba sabahına trafik kazaları ile uyandı. D-100 Karayolu ve bağlantı yolları üzerinde meydana gelen üç ayrı zincirleme trafik kazası nedeniyle sürücüler ve yolcular zor anlar yaşadı.

Kazalardan ilki, Esenyurt D-100 Karayolu Avcılar yönü Haramidere mevkiinde meydana geldi. 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Büyükçekmece’den itibaren başlayan uzun araç kuyrukları E-5’te trafiği durma noktasına getirdi.

Mesai saati başlamadan hemen önce yaşanan kaza nedeniyle D-100’de kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

Aynı sabah yaşanan ikinci kaza ise, TEM Otoyolu Esenyurt bağlantı yolu gişeler mevkiinde meydana geldi. İkinci kazaya da aralarında uzun araçların da bulunduğu onlarca otomobil karıştı. Zincirleme kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan ikinci zincirleme kazada da yaralıların olduğu görülürken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

24 Temmuz Çarşamba sabahı İstanbul’da D-100 Karayolu üzerinde yaşanan ikinci zincirleme trafik kazası ise Saadetdere mevkiinde Avcılar istikametinde meydana geldi. Beşten fazla aracın karıştığı zincirleme kazada servis aracıyla çarpışan bir arabanın çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki refüjün üzerine çıktığı görüldü. Yaşanan kaza nedeniyle E-5’te trafik durma noktasına geldi.

İstanbul’da yakın bölgelerde ana yollar üzerinde mesai saati öncesinde peş peşe yaşanan trafik kazaları nedeniyle iş yerlerine ulaşmaya çalışan vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

İşte yaşanan üç ayrı zincirleme trafik kazasından görüntüler:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.