İstanbul’da DGS’ye gireceklere ulaşım ücretsiz!

İstanbul’da DGS’ye gireceklere ulaşım ücretsiz!
İBB’ye bağlı Ulaşım İstanbul, DGS’ye girecek öğrencilere ve sınavda görev yapacak öğretim üyelerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını açıkladı.

30 Haziran 2024 Pazar günü düzenlenecek Dikey Geçiş Sınavı’na İstanbul’da katılacaklara ücretsiz ulaşım imkanı. Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS)’ye katılacak adaylar, toplu taşıma entegrasyonuna dahil araçlara bedava binebilecek.

Ulaşım İstanbul’dan konuya dair yapılan açıklamada, DGS sınavının yapılacağı 30 Haziran Pazar günü sağlanacak ücretsiz ulaşım imkanından sınava katılacak öğrencilerin ve öğretim üyelerinin yararlanabileceği belirtildi.

İETT, Şehit Hatları ve Metro İstanbul’da geçerli olacak ücretsiz ulaşım, sınav başlangıç tarihinden 2 saat önce başlayarak sınav bitiş tarihinden 2 saat sonraya kadar geçerli olacak.

Yapılan açıklamada; “30 Haziran Pazar günü yapılacak olan “Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS)” sınavına girecek öğrenciler ve öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabileceklerdir.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.