İstanbul'da bir apartmanda hırsızlık girişimi: Kapıyı açan kimse olmayınca topuklayıp kaçtılar

İstanbul'da bir apartmanda hırsızlık girişimi: Kapıyı açan kimse olmayınca topuklayıp kaçtılar
İstanbul Küçükçekmece'de bir binanın önüne gelen iki kadın apartmana girmeyi çalıştı. Kapının açık olmadığını gören şüpheliler zillere basıp açan kimse olmayınca olay yerinden uzaklaşarak kaçtılar.

İstanbul'da apartmana gelen iki kadın zillere basarak hırsızlık için girişimde bulundu ancak kapıyı açan olmayınca iki şahıs olay yerinden uzaklaştı.

Olay, İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi, Pelikan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre iki kadın hırsızlık yapmak için sokak üzerinde bulunan bir apartmanı gözüne kestirdi.

İki kadın apartmana doğru yönelirken kapının açık olmadığını fark etti. Elleri boş dönmek istemeyen şüpheliler bu kez de şanslarını zillere basmaya başlayarak denemeye çalıştı.

Apartmandan kaçarak uzaklaştılar

Ancak zillere tek tek basan iki kadın istediği sonucu alamadı. Kapının açılmaması üzerine hayalleri suya düşen iki kadın hiçbir şey olmamış gibi apartmandan kaçarak uzaklaştı.

O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde iki kadının apartmana yönelerek zillere bastığı sonrasında kapıyı açan kimsenin olmaması üzerine olay yerinden uzaklaştıkları anlar yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.