İstanbul güne yaz yağmuruyla uyandı, sağanak yağış aniden bastırdı!

İstanbul güne yaz yağmuruyla uyandı, sağanak yağış aniden bastırdı!
İstanbul'da günlerdir kavurucu sıcaklar vatandaşları adeta canından bezdirirken MGM ve AKOM tarafından yapılan uyarılar bu sabah itibarıyla gerçekleşti. Megakent sabah saatlerinde güne yaz yağmurlarıyla uyanarak rahat bir nefes aldı.

İstanbul'da haftalardır Afrika üzerinden gelen kavurucu sıcaklar gece uyutmazken gündüz ise çekilmez bir noktaya ulaşmıştı. Gündüz 35 dereceleri aşan kuvvetli sıcak vatandaşları olumsuz yönde etkilerken dün AKOM ve MGM tarafından yapılan sağanak yağış uyarısı bu sabah itibarıyla gerçekleşti.


Megakent hasret kaldığı yağmura kavuştu!

İstanbul Çarşamba gününe yaz yağmurları ile uyandı. Sabah saatlerine görülen kuvvetli sağanak yağış İstanbul'un kuzey ilçelerinde (Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Esenyurt, Başakşehir) etkili oldu.

hhh.jpg

Saat 08:00 civarında başlayan yağmur, şemsiyesiz olarak dışarıda olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. İşe giden megakentliler, ıslanmamak için elinden geleni yaptı. Yağmur, kısa süreli ve şiddetli olarak etkisini gösterirken bazı ilçelerde de su birikintisi ve göllenmeye neden oldu.

İstanbul'da ani sağanak yağışın yaşandığı anlar ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.