İstanbul Fatih'te korkunç kaza...Motosikletin çarptığı küçük çocuk öldü: Sürücünün çok sayıda suç kaydı var

İstanbul Fatih'te korkunç kaza...Motosikletin çarptığı küçük çocuk öldü: Sürücünün çok sayıda suç kaydı var
İstanbul Fatih Kumlapı’da plakasız bir motosiklet sürücüsü 2 yaşındaki çocuğa çarparak ölmesine neden oldu.

Olay İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana geldi. Seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan iki yaşındaki çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk savrulurken kazayı gören anne ve baba çocuğunun yanına koştu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan çocuğa ilk müdaalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak hastaneye kaldırılan iki yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çocuğa çarparak ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçarken polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA: 13 SUÇTAN KAYDI VAR

Yaşanan ölümlü kazaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada şüpheli şahsın kasklı olduğu ve plakasız motosiklet ile olay yerinde arkasına bakmadan kaçtığı kaydedildi.

Yapılan çalışmalar sonrası şüpheli şahsın Burhanettin T. olduğu tespit edilirken 13 suçtan kaydı bulunduğu da ortaya çıktı.

ARKASINA BAKMADAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yakalamaya yönelik çalışmalar devam etmekte olduğunun bilgisi verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheli şahsın olay yerinden kaçtığı bilgisi üzerine biz görevlilerce yapılan kamera çalışmalarında, şüpheli şahsın kasklı vaziyette, plakasız motosiklet ile Alişan Sokak önünde çocuk şahsa çarparak olay yerinde durmadan Alişan Sokak üzerinden Sevgi Sokak içerisine girdiği, oradan Nalbant Cami Sokağa girerek motosiklet ile durduğu ve kaskı çıkardığı akabinde tekrar kaskı takarak Türkeli Caddesi istikametinde uzaklaştığı görülmüş, tarafımızca yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın açık kimlik bilgilerinin Burhanettin T. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir, şahsı yakalamaya yönelik çalışmalarda bulunabileceği yerler kontrol edilse de yakalaması mümkün olmamıştır. Yakalamaya yönelik çalışmalar devam etmektedir" denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.