İstanbul'da trafikte dehşete düşüren görüntüler: Tartıştığı sürücüyü araçtan indirip öldüresiye darp etti

İstanbul'da trafikte dehşete düşüren görüntüler: Tartıştığı sürücüyü araçtan indirip öldüresiye darp etti
İstanbul Yenişehir Kurtköy’de sinyal verme meselesi nedeniyle çıkan trafik kavgası saldırıya dönüştü. Dehşete düşüren anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da iki otomobil sürücüsü arasında sinyal verme üzerine başlayan kavgada ortaya dehşete düşüren görüntüler çıktı.

Olay, İstanbul Yenişehir Kurtköy Orkide Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen ve alkollü olduğu ileri sürülen iki otomobil sürücüsü 'sinyal verme' meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

SÜRÜCÜYÜ ARAÇTAN İNDİRİP ÖLDÜRESİYE DARP ETTİ

Ancak tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Taraflardan biri tartıştığı sürücüyü araçtan indirerek yere fırlattı ve acımasızca darp etmeye başladı.

Yere yatırdığı sürücüye tekmeler savuran saldırgan, adamın güçlükle yeniden ayağa kalmasıyla acımasızca saldırısına devam etti.

DEHŞETE DÜŞÜREN ANLAR KAMERADA

Tartıştığı sürücüyü tokat atarak yeniden yere düşüren saldırgan, çevredekilerin müdahalesine rağmen şahsı tekmelemeyi sürdürdü. Çevredeki vatandaşların ayırmasıyla sonlanan kavga araç sürücülerin yoluna devam etmesiyle son buldu.

Dehşete düşüren anlar o anlara tanıklık eden bir otomobil sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. O anları kaydeden sürücünün saldırı karşısında şaşkınlığını gizleyemediği görüldü.

Görüntülerde saldırganın tartıştığı sürücüyü aracından indirerek öldüresiye darp ettiği ve aracın bir anda ilerlediği esnada çevredeki bir kişinin el frenini çekerek durdurduğu görülüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.