Zile basıp kaçan yabancı uyruklu çocuk sağlık çalışanını çileden çıkardı

Zile basıp kaçan yabancı uyruklu çocuk sağlık çalışanını çileden çıkardı
Tokat’ta sağlık çalışanı olduğu belirtilen bir kadın, evinin ziline basıp kaçtığı gerekçesiyle yabancı uyruklu 10 yaşındaki çocuğu darp etti.

Olay Tokat'ta meydana geldi. Sağlık çalışanı olduğu iddia edilen bir kadın, yabancı uyruklu bir çocuğun evinin ziline basıp kaçmasından rahatsız oldu.

Bir süre sonra sinirlenen kadın çileden çıktı ve 10 yaşındaki çocuğun üzerine yürümeye başladı. Çocuğun kaçacağı esnada yakasından tutup yakalayan kadın, çocuğun boğazını sıkarak darp etmeye başladı.

O ANLAR KAMERADA

Küçük çocuğun kendisine karşılık vermeye çalıştığı görülürken o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Nefessiz kalan çocuk kadının kendisini bırakmasıyla öksürmeye başlarken sonrasında kendine gelmesiyle giden kadını tehdit ettiği görüldü.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan yabancı uyruklu çocuğun saldırıya uğraması sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Kimi kullanıcı çocuğun dayağı hak ettiğini söylerken kimisi de çocuk yapılan saldırının yanlış olduğunu savundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.