İstanbul Esenyurt'ta kaldırım işgali tepkisi: 'Şikayet etti ama konu kapatıldı'

İstanbul Esenyurt'ta kaldırım işgali tepkisi: 'Şikayet etti ama konu kapatıldı'
Esenyurt Bağlarçeşme'de bahçe katında oturan vatandaş, araçların yaya kaldırımını işgal etmesinden yakınarak çözüm bulunmasını istedi.

İstanbul Esenyurt Bağlarçeşme'de oturan bir vatandaş, araç sahiplerinin kaldırımı işgal etmesinden yakındı.

İstanbul kaldırımları motosiklet, otomobil, scooter gibi araçlarla işgal edilirken yaşanan durum yayaların özgürce dolaşmasına engel oluyor. Kaldırımda bulunan araçlardan dolayı yolun ortasından yürümek zorunda kalan vatandaşlar, olası bir faciayla burun buruna gelebiliyor.

Kaldırım ve yol işgali sorunu sürüyor

Ancak otomobil, motosiklet, esnafın koyduğu masa ve sandalye ile scooter gibi araçlarla işgal edilen kaldırım problemi sadece İstanbul değil birçok bölgede yaşanan bir sorun olarak devam ediyor.

İstanbul Esenyurt Bağlarçeşme'de oturan bir vatandaş ise yaşadığı duruma paylaşarak mağduriyetinin giderilmesi noktasında yardım istedi.

Daha önce şikayet etti ancak konu kapatıldı

Bölgede ikamet eden vatandaş, araç sahiplerinin sürekli olarak araçlarını kaldırıma çıkarıp cama sıfır yanaştırarak park ettiklerini belirterek çok kez şikayet ettiğini fakat çözüm bulunamadığını söyledi.

Daha önce belediyeye şikayet ettiğini ancak konunun projelerin arasında olunduğu ifade edilerek konunun kapatıldığını söyleyen şahıs, Esenyurt Belediyesi'nin söz konusu şikayeti dikkate almasını istedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.