İstanbul Ataşehir'de İETT otobüsünde yangın paniği: Yolcular tahliye edildi

İstanbul Ataşehir'de İETT otobüsünde yangın paniği: Yolcular tahliye edildi
İstanbul Ataşehir'de hareket halindeki bir otobüste henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otobüsün arka kısmı alevlere teslim olurken olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde seyir halindeki İETT otobüsünün motor kısmından henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı dumanlar yükseldi.

Dumanları fark eden şoför, otobüsü sağ şeride çekerek yolcuları tahliye etmeye başladı. Otobüsün arka kısmında çıkan yangın ise kısa sürede büyüdü ve alevler her yeri sardı.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Otobüs şoförü ise çıkan yangına yangın tüpü ile müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin yükseldiği yangına müdahale etti. Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangından tamamen söndürüldü.

ALEVLER OTOBÜSÜN ARKA KISMINI SARDI

O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde İETT otobüsünün arka kısmının alevlerle kaplandığı görüldü. Çıkan yangın otobüs şoförünün yangın tüpü ile müdahale etmeye çalıştığı anlar görüntülerde yer aldı.

Ölü ve yaralının olmadığı yangında otobüste hasar meydana geldi. Çıkan yangın nedeniyle cadde trafiğe kapatılırken otobüsün kaldırılması sonrası trafik normale döndü.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.