Hayvana şiddet son bulmuyor: Yakaladığı kediye dakikalarca işkence uygulayan güvenlik görevlisi sabıkalı çıktı

Hayvana şiddet son bulmuyor: Yakaladığı kediye dakikalarca işkence uygulayan güvenlik görevlisi sabıkalı çıktı
İstanbul’da bir özel güvenlik görevlisi, yakaladığı kediye dakikalarca işkence uygulayıp hayvanı öldürdü. Yaşanan olay bir kez daha cezaların caydırıcı olup olmadığını bir kez daha gündeme getirdi.

Sokak köpeklerini ‘uyutma’yı içeren tartışmalı kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda tüm tepkilere rağmen kabul edilerek yasalaşmasının ardından hayvan severler tepkilerini sürdürmeye devam ederken son günlerde artan hayvan katliamlarının ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Çimenceğiz mahallesinde S.M.A. adlı şahsın, yavru köpeği elindeki dirgenle öldürdüğü görüntüler izleyenleri dehşete düşürmüştü.

Ancak dehşete düşüren sadece adamın köpeği katletmesi değil aynı zamanda ağzından çıkan sözler de olmuştu. "Devlet köpekleri öldürmek için kanun çıkardı" diyen adam, kendisini cep telefonu kamerasıyla çeken adama, bu sözleri söylerken kan donduran eylemine de devam etti.

Yakaladığı kediye dakikalarca işkence uyguladı

Katliam yasasından cesaret alan cani ruhlu şahıslar, acımasızca katliamını sürdürürken bu kez de bir kediye uygulanan şiddet görüntüleri izleyenleri derinden sarsmaya yetti.

İstanbul’da Özgür K. isimli güvenlik görevlisi, yolda gördüğü kediye nedensizce saldırmaya başladı. Kediyi eline alan güvenlik görevlisi, yakaladığı kediye dakikalarca işkence uyguladı.

Kan donduran anlar kamerada

O kan donduran anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken görüntülerde adamın kediyi defalarca kez yere fırlatarak tekmeler savurduğu eline aldığında ise yumruklarıyla kediye acımasızca öldürdüğü görüldü.

Sabıkalı çıktı

Ardından üzerine basarak kediyi öldüren şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın 3 suç kaydı olduğu ortaya çıkarken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

Öte yandan asıl soru ise 3 suç kaydı bulunan bir adamın güvenlik görevlisi konumuna getirilmesi oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.