Geleceğin Makine Doktorları yarışmasının final etabı tamamlandı

Geleceğin Makine Doktorları yarışmasının final etabı tamamlandı
BSH Türkiye, 2011 yılından beri sürdürdüğü Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği (TOSİ) projesi kapsamında Geleceğin Makine Doktorları yarışmasının final etabı yapıldı.

BSH Türkiye, 2011 yılından beri sürdürdüğü Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği (TOSİ) projesi kapsamında Geleceğin Makine Doktorları yarışmasının final etabı yapıldı. BSH Kartal Servis Akademisi'nde gerçekleştirilen yarışmanın finalinde öğrenciler, yedek parça, çalışma prensipleri, montaj ve onarım gibi başlıklarda hem teorik hem de pratik olarak yarıştı. Proje ile genç nesillerin teknoloji ve teknik imkanlarla buluşturması hedefleniyor.

Öğrencilerin öğrenirken bilgilerinin ölçüldüğü proje ile farklı il ve mesleki eğitim merkezleriyle iş birliği yapıldı. Okullarda beyaz eşya alanında okuyan öğrenciler için düzenlenen üç aşamalı bilgi yarışması Geleceğin Makine Doktorları büyük ilgi gördü. Öğrencilerin teorik ve pratik eğitimler aldığı TOSİ projesi gençlerin mesleki gelişimlerini destekleyerek onları sektörde yetkin ve kalifiye çalışanlar olarak yetiştirmeyi amaçlıyor.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

13 yılda 7 şehirde 9 teknik liseye ulaşılan TOSİ aracılığıyla 17 teknik laboratuvar kurulurken, 381 öğrenci BSH servislerinde staj yapma fırsatı buldu.TOSİ Projesi Bilgi yarışmasında öğrencilere yedek parça, çalışma prensipleri, montaj ve onarım gibi başlıklarda sorular iletildi. İlk iki aşama çevrim içi platformlar üzerinden gerçekleştirilirken, final etabı ise İstanbul'daki BSH Kartal Servis Akademisi'nde yüz yüze yapıldı. Finalde teorik ve pratik yarışmalarla öğrenciler bilgilerini sergileme fırsatı buldu ve dereceye giren öğrencilere plaket ve madalyaları takdim edildi.

Yarışmanın ardından, öğrencilere Türkiye'de üretilen tüm BSH ürünleri için kıtalararası yedek parça, aksesuar, temizlik & bakım ürünleri ve lojistik operasyon merkezi olarak faaliyet gösteren İstanbul-Arnavutköy Servis Lojistik Deposu gezdirildi. Ardından İBB Dijital Deneyim Müzesi'ni ziyaret eden öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

Geleceğin Makine Doktorları yarışmasının final etabı tamamlandı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.