Erkan Baş'tan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret: 'Ortak çalışmaya devam edeceğiz'

Erkan Baş'tan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret: 'Ortak çalışmaya devam edeceğiz'
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Baş, belediye çalışmaları hakkında karşılık bilgi alışverişinin yapıldığını söyledi. Belediye çalışmalarının yanı sıra İstanbul’da özel olarak deprem hazırlıkları konusunda sorumluluk üstlenmeye hazır olduğunu ilettiğini belirten Baş, işçilerin örgütlenme sorunlarını da değerlendirildiği verim bir sohbet gerçekleştiğini ifade etti.

İmamoğlu'na görevinde başarı dileyen Baş "Belediye çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yanı sıra İstanbul’da özel olarak deprem hazırlıkları konusunda sorumluluk üstlenmeye hazır olduğumuzu ilettim. Ekonomik krizin cenderesindeki işçilerin örgütlenme sorunlarını da değerlendirdiğimiz verimli sohbet ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." mesajını paylaştı.

Ekrem İmamoğlu da görüşmeye dair "Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’a ziyareti için teşekkürler. İBB artık herkesin belediyesi, demokrasiye ve şehre katkı sunmak isteyen herkes ile ortak çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kulandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aday olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, yüzde 19,92 oy oranıyla seçimi üçüncü sırada tamamlamış ve istediği sonucu elde edememişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.