Yenikapı sahilde korku dolu anlar: Düşen telefonunu almaya çalışırken canından oluyordu

Yenikapı sahilde korku dolu anlar: Düşen telefonunu almaya çalışırken canından oluyordu
Fatih Yenikapı sahilinde düşen telefonunu almaya çalışırken kayalıkların arasına sıkışan 17 yaşındaki genç itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Olay İstanbul Fatih Yenikapı sahilinde meydana geldi. İddiaya göre Yenikapı sahilinde arkadaşlarıyla gezen bir genç, denize yakın kayalıklarda bulunduğu bir esnada elinde bulunan telefon birdenbire kayarak düştü.

Zorlu dakikalar yaşadı

Telefonunu kayalıklar arasına düşüren genç, telefonunu almak için girişimde bulunduğu esnada beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı.

Telefonunu almak istediği esnada yaptığı hamle gence zorlu dakikalar yaşattı. Kayalıkların arasına giren genç, orada sıkıştı ve imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, kayalık arasında bulunan genci çıkarmak için çalışma başlattı.

Yaralı olarak kurtarıldı

Gencin daha az hasar almasını ve bulunduğu yerden daha kolay kurtarılabilmesi için kayalıklar vinç yardımıyla kaldırıldı. Sonrasında harekete geçen ekipler, zorlu bir saatin ardından telefonunu alamak için kayalıkların arasında sıkışan genci bulunduğu yerden kurtardı.

Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri kurtarılan gence ilk müdaheleyi yaptı. İlk müdahalesi yapılan genç hastaneye kaldırıldı. Yaralı olarak kurtarılan gencin tedavisi sürüyor.

İstanbul İtfaiyesi kurtarma anlarını paylaştı

Öte yandan o anları İstanbul İtfaiyesi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kurtarma görüntülerin yer aldığı videoda "Fatih Yenikapı sahilinde düşen telefonunu almaya çalışırken kayalıkların arasına sıkışan 17 yaşındaki bir kişi ekiplerimiz tarafından yaralı olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi" açıklamasına yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.