Dolmuşta taciz skandalı: Kadınların fotoğrafını çekerken suçüstü yakalandı

Dolmuşta taciz skandalı: Kadınların fotoğrafını çekerken suçüstü yakalandı
İstanbul’da İran uyruklu bir şahıs dolmuşta kadınların fotoğraflarını çekerken yakalandı. O anlar vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

İstanbul’da İran uyruklu bir şahıs binmiş olduğu dolmuşta kadınların fotoğraflarını çekerken yakalandı.

Olay, İstanbul'da bir dolmuşta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dolmuşa binen İran uyruklu bir şahıs, bir süre yolculuk ettikten sonra dolmuşta bulunan kadınları taciz etmeye başladı.

Dolmuştaki taciz olayı bir kadının durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. İran uyruklu adamın kadınların fotoğraflarını çektiğini gören bir kadın, adama teki göstererek elinden telefonu almaya çalıştı.

İlk vukuatı değilmiş

Sonrasında dolmuştan indirilen adam, yolcuların ve fotoğrafını çektiği kadınının tepkisiyle karşılaştı. Kadın adamın elinden telefonu alırken, şahsın ilk vukuatı olmadığı görüldü. İran uyruklu adamın daha öncesinde de kadınların fotoğraflarını çektiği, telefonun galerisini karıştırmaya başlayan kadının göstermesiyle ortaya çıktı.

O anlar kamerada

Görüntülerde telefonda yer alan fotoğrafların içerisinde çok sayıda kadınlara ait görüntüler ve vidolar olduğu görüldü. Öte yandan yakalanan adam kendi hakkındaki suçlamaları reddetti ancak telefondaki görüntü ve videolar gerçeği ortaya koydu.

O anlar ise bir başka yolcunun cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.