Büyükçekmece'de şampiyonluk kutlamaları tehlikeli boyuta ulaştı

Büyükçekmece'de şampiyonluk kutlamaları tehlikeli boyuta ulaştı
Beşiktaş, dün akşam rakibi Trabzonspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupasının sahibi oldu. Beşiktaş taraftarı Büyükçekmece'de havai fişeklerle kutlama yapmaya çalıştı fakat galibiyet sevinci yürekleri ağza getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş olmasıyla, taraftarı tarafından pek çok ilçede galibiyet sevinci yaşandığı anlara sahne oldu. Büyükçekmece'de yaşayan Beşiktaşlılar sokaklara inerek kupa sevincini havai fişeklerle kutlamak istedi fakat sevinçleri yarım kaldı.


Havai fişekler etrafa saçıldı

Beşiktaş taraftarı, Büyükçekmece sokaklarında konvoy oluştururken bir grup fanatik ise havai fişek atarak sevinçlerini perçimlemek istedi.

O sırada Mimaroba mahallesinde bir araya gelen Beşiktaş taraftarı, dönel kavşağın etrafına yerleştirdikleri havai fişekleri ateşe vermesiyle fişeklerin etrafa saçılması bir oldu.

Havai fişekler ana yolun farklı noktalarında kontrolsüzce patlamaya başladı. O anlarda havai fişek araçların önünde patlarken, şans eseri yaralanan olmadı.

Beşiktaşlıların havai fişek gösterisi yarım kalırken, taraftarlar bir süre daha Büyükçekmece sokaklarında konvoya devam etmesiyle kutlamalar son buldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.