İstanbul İtfaiyesi Bursa’daki yangın için seferber oldu!

İstanbul İtfaiyesi Bursa’daki yangın için seferber oldu!
İstanbul İtfaiyesi'nin Bursa Nilüfer'de başlayan yangına müdahale etmek için yola çıktığı anları görüntüleri paylaşıldı.

Bursa’da dün başlayan anız yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ilerlemişti. Uludağ Üniversitesi Kampüsü’ne de sıçrayan yangın nedeniyle üniversite yurtları boşaltılmış bölge sakinleri büyük panik yaşamıştı. Akşam geç saatlerde kontrol altına alındığı açıklanan Bursa Nilüfer’deki yangın için İstanbul İtfaiyesi de bölgeye ekip gönderdi.

8 araç, 23 personel

İstanbul İtfaiyesi’nin Bursa’nın Nilüfer ilçesinde makilik alanda başlayan yangına müdahale için İstanbul’dan 23 personel ve 8 araç ile bölgeye gittiği öğrenildi.

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ekiplerin Bursa’ya hareket ettiği anlara ait görüntüler yayınlandı.

Konuya dair paylaşılan mesajda ise; “Bursa’nın Nilüfer ilçesinde makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle Uludağ Üniversitesi yerleşkesi içinde yer alan ormanlık alana sıçradı. Ekiplerimiz Bursa’da çıkan yangına müdahale etmek üzere 23 personel, 8 araç ile yola çıktı.” ifadelerine yer verildi.

İşte Bursa’da saatler süren müdahaleler sonucunda kontrol altına alınan yangına yardım etmek için yola çıkan İstanbul İtfaiyesi ekiplerinin o anları:

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.