Bursa'da sokak ortasında kadına şiddet: Boğazını sıkıp, yere itti

Bursa'da sokak ortasında kadına şiddet: Boğazını sıkıp, yere itti
Bursa'da sokak ortasındaki kadına şiddet vakası güvenlik kamerasına yansıdı.

Kadına yönelik şiddetin adresi bu kez Bursa oldu. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen bir otomobilde kimliği belirsiz kadın ve erkek arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın nedeni bilinmezken ikili bir süre sonra birbirlerine bağırarak itişmeye başladı. Sonrasında ise kadın, birdenbire araca tekmeler savurmaya başladı.

Adam öfkeyle aracından aşağı inerken o esnada da kadın sert bir şekilde aracın kapısını tekmeleyerek açmaya çalıştı. Önce kadının boğazını sıkan adam hızını daha da alamayarak kadını boğazından tutarak, yere ittirdi.

Kadını yere ittirerek düşmesine neden olan adam, sonrasında aracında herhangi bir hasarın oluşup oluşmadığını anlamak için otomobilini incelemeye başladı.

Adama yumruklarıyla saldırdı

O sırada yerde olan kadın ise ayağa kalktığı gibi kendisine şiddet uygulayan adama yumruklarıyla saldırdı.

Adam ise kendisine vurmaya çalışan kadını engelleyerek yere düşürdü. Yerde tekmeler atmayı sürdüren kadın, aracı hedef alınca adam kadını bacaklarından tutup yerde sürükledi.

Adam ikinci kez aracına yönelerek bir zararın oluşup oluşmadığını kontrol etti. Ardından yerde yatan kadına yönelen adam, kadını yerden kaldırmaya çalıştı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.