Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, İETT otobüsünün üzerine devrildi: Yaralılar var

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, İETT otobüsünün üzerine devrildi: Yaralılar var
İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, seyir halinde ilerleyen İETT otobüsünün üzerine devrildi. Kazada 8 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kıl payı olası bir faciadan dönülen anlarda İETT otobüsünün TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtulduğu görüldü.

İstanbul Bakırköy’de seyir halinde olan tır üst geçide çarpıp yolcu otobüsünün üstüne devrildi. O anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde feci kaza yaşandı. Bakırköy'de seyir halinde ilerleyen olan kimliği belirlenemeyen sürücünün kullandığı TIR, üst geçide çarptı.

Çarpmanın etkisiyle TIR, sol tarafından seyreden İETT otobüsünün üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi trafiğe kapattı.

8 yolcu yaralandı

Meydana gelen kazada 8 yolcunun hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

O anlar ise TIR'ın arkasından ilerleyen bir otomobil sürücüsü tarafından kayda alındı. Görüntülerde seyir halinde ilerleyen TIR'ın şoförünün yüksekliği hesaplayamayınca üst geçide çarptığı görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.