İstanbul'da etkili olan sağanakta Eminönü sular altında kaldı!

İstanbul'da etkili olan sağanakta Eminönü sular altında kaldı!
İstanbul'un en önemli noktalarından olan Eminönü'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Kapalıçarşı başta olmak üzere Eminönü'nün birçok sokağı adeta göle döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve AKOM tarafından İstanbul için verilen sarı kod uyarısı sabah saatlerinde binlerce kişiyi etkiledi. Evlerinden çıkan ve işe gitmek için yola koyulan vatandaşlar aniden bastıran kuvvetli sağanak yağışın etkisinde kaldı.

İstanbul'un gözde turistik semtlerinden Eminönü'de aşırı yağan kuvvetli sağanak nedeniyle Kapalıçarşı'nın tavanlarından su akarken, Eminönü'de de sokaklar yağmur nedeniyle gölü döndü. Kuvvetli sağanak bölge esnafını mağdur ederken, dükkanlara dolan su esnaf tarafından tahliye edildi.

Eminönü esnafı yağmurda mağdur oldu

Sabah saatlerinde yağan yağmur, İstanbul'un birçok noktasında hayatı durma noktasına getirirken Eminönü'nde etkili olan sağanak nedeniyle esnaflar mağduriyet yaşadı.

Yağmurun yağdığı anlarda sokaktaki vatandaşlar en yakın dükkanlarda yağıştan kaçmaya çalıştı. Yağmurun şiddeti ve Eminönü sokaklarının son hali ise cep telefonu kemerasına an bean yansıdı.

1.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.